luni, 22 septembrie 2014

ups!

ati comis-o din nou!

iata, au trecut ani de cand am avut indrazneala de a scrie ca ceva nu este in regula cu afacerea prin care OTL-ul a cumparat 12 masini pentru stabii primariei. inclusiv un Renault nou pentru primarul Oradiei, care nu mai putea sa circule in "spurcaciunea" lui Filip.

acum Curtea de Conturi vine si ea sa spuna acelasi lucru. cica n-ar fi in regula ca regia sa angajeze cheltuieli de care se bucura Primaria. cum sa nu? doar e firesc ca noi, oradenii, sa platim pentru confortul alesilor nostri si al functionarilor urbei!

in plus, si cred ca asta nu tine de obiectul activitatii Curtii, ci mai degraba de dimensiunea morala a intregii povesti, ori - daca vreti - de caracteristica imorala a administratiei Bolojan, parcul auto al Primariei sau al OTL, cine mai stie?, a fost modernizat taman la vreme de grea criza cand, conform legilor, autoritatile publice locale nu ar fi putut sa isi asume astfel de cheltuieli si nici nu era firesc sa se intample asa ceva. cand salariile bugetarilor erau reduse cu 25%, unii dintre ei, in frunte cu primarul, evident, se bucurau de imbunatatirea conditiilor de munca si viata. macar atat... o fi fost un soi de premiu de consolare.

ei, acum ramane de vazut pe unde vor scoate camasa. oricum, daca se lasa rau, OTL-ul plateste. poate mai scumpeste biletele si abonamentele, cum a procedat cand a angajat "investitia" in cauza. ca primarul nostru e imun la orice, chiar si la rusine.

Un comentariu:

  1. Nu ne mai chinuiesc. Am devenit imuni prin "rutinare". Unii ar spune că "repetiţia este mama studiului". Noi am spune că rutinarea este secretul imunizării. Dar, să privim partea bună a lucrurilor - o naţie imună = o naţie sănătoasă. Scopul scuză mijloacele, nu-i aşa domnilor?

    RăspundețiȘtergere