miercuri, 2 iulie 2014

un fel de "nu ne mai trageti pe dreapta"

am mai scris-o si o repet cu convingere, primarul Ilie Bolojan nu poate digera nicio infrangere. cum ceva ii iese prost, face din asta un capat de lume.

daca Prefectura i-a spus ca nu-i in regula ceva cu hingheritul prin pacarile Oradiei, primarul s-a suparat si a anuntat ca trimite oamenii in concediu, ne-a amenintat ca, la toamna, vom muri prin ambuteiaje si ca, de-o fi sa castige procesul, va pune Prefectura sa plateasca despagubiri. sau ca, vezi Doamne, pune oamenii Serviciului Parcari sa vopeasca marcaje.

ce vina au angajatii sai, oradenii in general, ca regulamentul parcarilor a fost facut prost, atat de prost incat i-a dat subprefectului Cristian Bitea posibilitatea sa puna in discutie eventuale castiguri "oneroase", obtinute de pe urma aplicarii sale? sau ca anumite prevederi ale sale sunt pur si simplu abuzive? de pilda ridicarea masinilor. sunt orase in tara noastra unde instantele au decis ca asa ceva este inadmisibil, exceptie facand situatiile in care automobilul blocheaza circulatia. revin. de ce sa nu plateasca consilierii sau primarul ori, ma rog, cine o fi vinovat? una peste alta, sunt convins ca hingherii cailor putere au adus venituri frumusele orasului.

nici cu Bitea nu mi-e rusine. s-a trezit justitiarul din el, acum pe final de "mandat". fostul pedelist se da mai pesedist decat prefectul si parca tine cu tot dinadinsul sa isi dovedeasca loialitatea fata de putere atacandu-si colegul din PNL, primar al Oradiei. pana acum regulamentul parcarilor a fost in regula? da de unde! totusi, n-as vrea, zau, sa cred ca toata povestea asta isi are originea in faptul ca masina personala a d-lui Bitea a fost si ea saltata, chiar zilele trecute. nu cred ca cineva din Prefectura Bihor are revelatii ale dreptatii, doar cand nedreptatile il ating personal. refuz sa cred ca subprefectul si-a inchipuit vreo clipa ca automobilul sau ar fi de neatins, doar fiindca e al lui.

ma bate gandul sa-mi doresc sa le salte, zilnic, masinile, sa le ia cineva cainii din curti, sa le betoneze primaria gradina, sa le taie copacii din fata casei, sa le puna bir pe privitul la cer, pe piscinele din curti si pentru statul la plaja, sa vina fumul CET-ului peste vilele lor, sa le inchida Ilie afacerile, etc. poate asa vor deschide in sfarsit ochii!

pana atunci, sa ne bucuram de ..."libertatea din ianuarie"! cine stie cat tine...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu