marți, 26 iulie 2016

Bulectrica

Companiile de stat au un talent cu totul special în a-şi da cu stângu’n dreptu’. Şi, tot mergând ei, aşa împleticiţi, se mai miră că dau de-a dreptul în faliment!?

Sunt ani de zile de când îmi achit factura de curent la Poşta Română. Dar, de câteva luni încoace, Poşta şi Electrica s-au supărat. Primii nu mai acceptă plata pentru energie. Şi, ce ironie!, de atunci încolo Electrica a devenit cel mai serios competitor al Poştei, ea însăşi o instituţie de stat legendară pentru „calitatea” serviciilor ei.

Să mă împuşcaţi, dacă pricep ceva! Cum îţi poţi obliga clienţii să stea 15-20 de minute la coadă, în timp ce, din patru ghişee, funcţionează doar două?! Asta tocmai acum când RDS-RCS trage tare să se impună pe piaţa de energie electrică. Unde mai pui că firma lui Teszari chiar are puncte de plată peste tot prin oraş. Nu trebuie  să stai un veac la coadă. Ca să nu mai vorbesc de faptul că „dincolo” până şi curentul e mai ieftin.

Da, da, ştiu s-a introdus plata on-line. Dar, nu e nevoie de un studiu sociologic ca să bagi seama că bunicii care stau la coadă au nevoie, din diverse motive, printre care unele ce ţin să starea sănătăţii lor, de puţin respect şi de mai multe ghişee deschise.
Întrebare retorică: Chiar şi-o fi pus în cap Electrica să-şi taie singură craca de sub picioare ori e cineva în echipa de conducere care ţine morţiş să dea o probă de incompetenţă?

Da, da, înţeleg şi că peste tot în lume locul funcţionarilor este luat de roboţi, servicii de plată on-line sau autotaxare, dar, pentru Dumnezeu, trăim în România! Ce-ar fi să coborâţi, de pe linia de înaltă tensiune, cu picioarele pe pământ?! Cei mai mulţi dintre clienţii domniilor voastre nu sunt încă pregăţiţi pentru „noua revoluţie tehnologică”. În plus, mai sunt şi eu pe aici. Eu, cel care, între a discuta cu un om şi „a-şi face treaba cu o maşină”, va prefera prima variantă. Cât s-o mai putea...


Aşa stând lucrurile, deocamdată, nu pot să constat decât că „Statul nu e - doar -   cel mai prost administrator”, ci şi cel mai prost furnizor de servicii. Valabil în ceea ce priveşte sănătatea, transportul, pensiile, etc.

Un comentariu:

  1. O mărturie uimitoare despre un vrăjitor care mi-a adus soția înapoi. Numele meu este Wallace, locuiesc în SUA și sunt fericit căsătorit cu o soție frumoasă și îngrijitoare, cu trei copii. O problemă foarte mare a avut loc în familia mea acum cinci luni, între mine și soția mea. Atat de groaznic incat a dus cauza la tribunal pentru divort. A spus ca nu a vrut niciodata sa stea cu mine din nou ca nu ma mai iubeste. Ea mi-a împrăștiat casa și mi-a făcut pe mine și pe copiii mei să treacă prin mai multe dureri. Am încercat tot ce mi-a fost posibil să o iau înapoi, după ce am cerșit foarte mult, iar ea a confirmat că ea și-a luat decizia să nu mă vadă niciodată. Într-o seară, am întâlnit un prieten care mi-a cerut soția. I-am explicat toate lucrurile, el mi-a spus că singura modalitate prin care pot să-mi aduc soția înapoi este să vizitez o vrăjitoare, pentru că a lucrat cu adevărat și pentru el. Nu am crezut niciodata in vraja, dar nu am avut nici o optiune decat sa-i urmez sfaturile. Apoi mi-a dat adresa de e-mail a vrăjitorului pe care l-a vizitat. În dimineața următoare am trimis un e-mail la adresa și vrăjitorul mi-a asigurat că îmi voi lua soția în trei zile. O declarație uimitoare! N-am crezut, a vorbit cu mine și mi-a spus tot ce trebuie să fac. În cea de-a doua dimineață, surprinzător, soția mea care nu mi-a sunat în ultimele cinci luni mi-a chemat să-mi spună că se întoarce așa a revenit în aceeași zi cu multă dragoste și bucurie și ea și-a cerut scuze pentru greșelile ei Durerea pe care mi-a provocat-o eu și copiii mei. Apoi, din acea zi, relația noastră este acum mai puternică decât oricând, cu ajutorul unei vrăjitoare. Vă sfătuiesc să vizitați același email {drogudugusolutionspell@gmail.com}, dacă vă aflați într-o astfel de situație sau dacă aveți vreo problemă legată de "a vă aduce înapoi sau de a primi promovarea în biroul dvs., vorbiți și Ascultați sau aveți orice fel de boală, cum ar fi cancerul, HIV SIDA, sau orice fel de dezabilități Contactați-l astăzi pe acest e-mail: drogudugusolutionspell@gmail.com

    RăspundețiȘtergere