miercuri, 27 noiembrie 2013

domnului primar, cu raceala

azi noapte temperatura exterioara a scazut sub zero grade.

nici in casele din Rogerius nu a fost mult mai cald. de fapt, la mine a fost atat de rece incat, desi m-am infofolit, ca sa fac fata situatiei, tot m-am trezit cu dureri in gat.

fiindca nu pot sa-i multumesc domnului primar pe cale verbala, o fac, iata, in scris.

deci, va multumim "conducator iubit". va multumim ca, sub mandatul dvs., ne e frig in case, ca nu avem apa calda, ca, datorita dvs., nu putem uita "iepoca de aur". chiar, ce ar fi sa aranjati si niste pene de curent? ca de infometarea noastra se ocupa USL.

una peste alta, sunteti cel mai bun agent electoral al lui Ceausescu.

imi aduc aminte ca, acum vreo zece ani, "banditul" de Filip avertiza ca prima urgenta a Oradiei este inlocuirea retelelor de apa si caldura. dvs. nu erati pe aici in acele vremuri. ati venit mai tarziu si ne-ati facut poduri, giratii, parcuri... necesare si ele si, mai ales, aducatoare de voturi.

dar, in cinci ani si mai bine, pentru confortul nostru casnic n-ati prea facut nimic. ba, pardon, ati pus CET-ul pe butuci. pana si proiectul noii centrale termice, care-i alta Mare discutie, pare ca bate pasul pe loc.

e misto sa ai drumuri, dar e naspa sa iti fie frig in casa. vedeti dvs., unii nu-si petrec viata in masina.

si cand te gandesti ca toate aceste minunate "ctitorii" ale epocii Bolojan ar putea fi spulberate de picamare, fiindca retelele tot trebuie schimbate, zau te apuca groaza. desi, daca stau bine sa ma gandesc, exista si varianta ca administratia sa o mai lalaie asa, carpind iarna ce repara vara, pana la sfarsitul mandatului. apoi, dupa EL potopul...

suntem in situatia de a plati scump un confort urban foarte relativ, ca sa nu spun de-a dreptul precar, si pentru asta nu avem decat sa-i multumim capului administratiei locale.

P.S. bonul de la Faringosept mi-l deconteaza Primaria? as vrea sa pot injura administratia si CET-ul asa cum imi vine. cu glas tare!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu