marți, 21 aprilie 2015

campanie de doi lei

ma tot pregateam sa scriu astea... acum barbatul care a avut curajul sa-i spuna in fata lui Ilie Bolojan ce crede despre el m-a inspirat. laudatorilor, lacheilor de lacheu, cum s-ar spune, ar trebui sa le crape obrazul de rusine.

cat de ridicola poate fi campania pentru "unificare"! si tot n-am aflat cine plateste pentru traba asta jalnic de prost facuta. atat de prost incat, in mod normal, ar trebui ca tot acest natang sistem de propaganda sa se intoarca importiva celor care l-au "uns".

1. citez de pe un banner: "primaria Sinmartin ramane in comuna", hai nu zau?! dar pentru asta nu mai e nevoie de referendum, ajunge ca dl. primar Bolojan sa se mute acolo. si, de ce sa ne mai unim, daca "primaria ramane in comuna"?! ca sa nu fim despartiti?

2. cica unul dintre avantajele "unirii" ar fi posibilitatea de a aduce fonduri pentru "renovarea statiunii Baile Felix". Baile chiar trebuie renovate? n-am bagat de seama. cam pe unde? pe la privati? penibil, cat de elegant ratati! Baile nu sunt o ruina. dar ar putea deveni, cel putin una ecologica, dar despre asta Campania nu spune nimic. echipa domnului primar pare a fi in acuta pana de idei...

3. pe un altul din afisele campaniei straluceste un nufar rosu. ar vrea sa fie un lotus termal, dar nu e! este o cu totul alta specie, luata de aiurea, probabil de pe internet. l-au pus in afis ca da bine, oricum mai bine decat lotusul care nu mai da nicicum, fiindca a dat ortu' popii. ca veni vorba! despre defunctul lotus termal n-am auzit niciun cuvant in toata campania asta. e dus! duca-se pe pustii! ce sa faca domnii primari pentru el?! ce, parca ar conta ca Popus e primar acolo de ani de zile si n-a miscat un deget pentru salvarea acestei relicve vii? cum nu mai conteaza nici faptul ca despre furtul de apa termala stia si "prefectul" Ilie Bolojan si, fiindu-i atat de drag Sinmartinul, n-a miscat nici el un pix pentru salvarea lotusului de la disparitie. dar nu le crapa obrazul de rusine sa puna nuferi pe afise!

4. ce mai castigam o data cu "unirea"? pai ne trezim cu exploatarea gazelor de sist in casa noastra Oradea!

incep sa cred ca astia chiar (iar) ne iau de prosti. daca punem botul la o astfel de mascarada cu pretentii de campanie, chiar suntem!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu