vineri, 5 iunie 2015

niste domni pe la groapa de gunoi a istoriei

acu' zau, astia cu referendumul nu mai au nici simtul ridicolului?!

consultarea populara privind "foarte mica unire" a ajuns, chiar si pentru ei, un subiect demn de a fi trantit la gunoi? atunci, de ce ne mai deranjeaza?!

ce altceva sa intelegi cand vezi ca afisele cu trimitere la "turul doi" (o prostie care, de fapt, nici nu exista) puse la cusca de gunoi? oare referendumul de pe 14 iunie a.c. unde intra, la deseuri menajare ori la fractie uscata?

gunoi si gata!

adica, daca tot s-a prelungit contractul RER cu adminstratia Bolojan, gunoierii se implica si ei in campanie, nu-i asa? pentru mai multi clienti. ce mai lipseste de aici? cimitirul municipal si ecarisajul. "sa dai foc la puscarie si la casa de nebuni...".

PS 1 sa-i zica lu' mutu' dom' primar ca a redus cheltuielile pentru faza a doua a consultarii populare! bannerele sunt mai mici, ce-i drept, dar is mai multe! s-au tiparit pliante noi. s-au facut afise, fara a fi refolosite, cum s-a zis, cele vechi. praf in ochi!

PS 2 vad ca maririle lor au facut conferinta de presa, ca sa spuna poporului ca, asa cum vechii liberali au facut Unirea cea Mare, vor s-o faca si ei pe aiasta mica! cu tot respectul, desigur, nu mai mult decat merita. bai pitifelnicilor, cu cine va comparati voi?! chiar v-ati pierdut busola! vai, vai! jale si amar, de-asa un referendum popular!

de remarcat ca, pentru marea chemare a primarului, s-a mobilizat tot partidul si institutiile din subordinea administratiei locale. ca'n vremurile de demult .

sarmana Comisie de la Venetia! isi plange in pumni si isi smulge parul din cap. democratie, frate... da' pana la Oraghe!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu