vineri, 7 februarie 2014

Marit Jupan Ilie s-a blocat in Primarie

povestea asta cu ministeriatul primarului Ilie Bolojan e ilarianta, dar tinde sa devina toxica prin exces.

uite asa manipularea opiniei publice o sa fie la fel de periculoasa precum gazele de lupta.

poate exista, in USL, alegere de ministru la Interne fara ca primarul Oradiei sa fie si el acolo, chiar "ultimul pe lista cu voia dumneavoastra"? se pare ca nu.

vorba aia: totdeauna chemat, niciodata clasat. relatia primarului nostru cu guvernarea e ca un petit fara de sfarsit. cine nu-l cunoaste ar putea crede ca e devotat misiunii sale si modest cat incape.

una peste alta, cred ca de pesudo informatia asta s-a abuzat deja mult prea mult si exista riscul ca acest castig de imagine, vizat de liberali, sa se intoarca impotriva eroului lor. cineva, candva, ar putea spune ca omul nu e bun, daca tot nu vrea, sau, cine stie... s-o fi simtind prea mic la asa palarie?!

daca ar fi sa decodificam putin povestea, e cat se poate de limpede ca nu avem de-a face decat cu un joc de imagine. se iau cativa primari considerati bine cotati, se vantura prin fata opiniei publice si, pana la urma, e ales tot unul care a stat pitit prin debaralele de la centru.

dar facem impresie! primarii nu se supara. astfel de cotatii la bursa politica ii tin vii la nivelul memoriei colective, undeva mai sus decat in orasele lor de provincie. in plus, poporul isi zice: "uite, dragutul de el, cum s-a sacrificat, iar, pentru noi! nu merge el la Bucuresti, nu ne lasa el!...".

da' ce-ar fi daca, intr-un moment meschin, s-ar gandi Jupanu' si la dansul? vorba aia: "lasa-ne! lasa-ne!". sa vedem si noi cum e.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu