vineri, 14 februarie 2014

sariti, ne-a obosit primarul!

cine si-ar fi putut imagina una ca asta?! Ilie Bolojan, primarul "locomotiva", nu mai pufaie. ba, parca a-nceput sa gafaie.

ce-i mai trebuie administratiei oradene, dupa ce tocmai a mai dat afara vreo 50 de oameni? city manager!

adica, inca o sinecura, platita bine din banii nostri! atentie, salariul administratorului public poate fi egal cu cel al primarului! colea, o nimica toata, pe la vreo o mie cinci sute de euro!

nu-mi intra nicicum in cap ca Ilie Bolojan, acest factotum al administratiei si al politicii din Bihor, a obosit. sa fie de vina noua sa pereche? evident, o noua iubire pretinde mult mai multa atentie decat vechea nevasta, uitata la tara.

tare as mai vrea sa-l vad eu pe ala care sa fie destul de... ghiocel ca sa se aventureze in a deveni interfata Jupanului cu lumea. ca veni vorba, iata ca primarul nostru mai ia oaresce distanta fata de popor! si asa, de la un timp incoace, ne era tot mai scump... la vedere. una din calitatile noului city manager, care nu a fost trecuta in fisa postului, trebuie sa fie si aceea de a fi un bun paratraznet. cum seful nu primeste decat laude, cineva va trebui sa incaseze scatoalcele. iar motive sunt din ce in ce mai multe.

as putea sa pun pariu ca, atunci cand a pus proiectul pe masa Consiliului, Ilie Bolojan stia deja cu precizie pentru cine a pregatit postul. cred ca stiu si eu, dar nu m-as hazarda inca sa o spun (scriu).

sa facem o socoteala: un primar, doi viceprimari, un secretar si, in curand, un administrator public. nu mai e mult si "balaurul" asta pe care il hranim din palmele noastre muncite o sa faca sapte capete?!

poate cea mai buna dovada pentru faptul ca primarul Bolojan a obosit e tupeul de a scoate de la naftalina acest proiect care, in 2008, fusese lansat de PDL si aspru criticat, atunci, tocmai de actualul sef al administratiei locale.

dom'le! dupa numai cinci ani? zau ca pareai sa poti mai mult!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu