joi, 29 mai 2014

Cetatenii turmentati

uite domnule, Antonescu. asta om hotarat! a si anuntat ca, incepand chiar de azi, partidul sau renunta la orice colaborare cu PSD si toti alesii liberali vor actiona in comun cu cei ai PDL, la toate nivelurile, in parlament, primarii, consilii locale si judetene.

decizia asta, cam smucita asa, risca sa dea multa bataie de cap alesilor locali ai PNL, daca e respectata "intocmai si la timp", cum se zice in armata. daca nu, vom putea linistiti sa contabilizam prima fisura in edificiul politic, inca necladit, al marelui partid de dreapta.

ei, dar e cale lunga de la Bucuresti pana la Oradea si capii locali ai administratiei au varsta necesara ca sa fi facut armata. sigur au auzit vorba aia: "zici ca el si faci ca tine".

ca nu poti sa nu te crucesti citind cum au inteles primarul Ilie Bolojan si presedintele Cornel Popa sa execute ordinul dat de Antonescu.

declaratiile lor ar putea sa para foarte diplomatice, daca n-ar fi de-a dreptul schizofrenice. cum vine aia ca "nu rupem protocolul cu PSD, dar vom colabora cu PDL", precum spunea primarul Oradiei?! ce-i politica de pe la noi, o cooperativa agricola de seductie?

nici cu presedintele Popa nu mi-e rusine. el zice, cam la fel, ca e "satul de minciunile PSD", dar ii ramane alaturi din interes.

ma, pana la urma, voi cu cine votati?

da' au si domnii acestia o scuza sa fie asa de suciti. de fapt, chiar doua! poate trei...
1. painea, cutitul si "cascavalul" sunt acum numai la PSD.
2. pedelistii, cum au auzit cat de buni prieteni s-au facut cu liberalii, au si zambrit la functii. presedintele PDL Bihor, senatorul Gavrila Ghilea, zice deja "vreau!".
3. daca, pe acolo pe unde ar putea injgheba alte majoritati, capii PNL strica intelegerile cu pesedistii, toti directorii liberali din deconcentrate zobara de nu se mai vad.

si acum, "descurca-i drace!". astia sunt si n-ai ce-i face.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu