vineri, 21 martie 2014

poftim cultura!

tocmai ce parea ca presedintele Cornel Popa a facut o juma' de pas inapoi, in chestiunea Muzeului, cand, hopa! prefectul Claudiu Pop si el ca musca-n zar! alta figura... ce geme de cultura. prefectul socoteste ca judetul are nevoie de un palat administrativ. da' ce... beeep! sunt ei ca nu pot munci decat la Palat? niste Becali pe banii nostri!? uite asa se inchide, iar, cercul. PSD si PNL isi dau mana, ca sa infunde Muzeul!

breaking-news!

1. surse bine informate sustin ca, in viitorul imediat apropiat, administratia va trece la vanzarea tuturor obiectelor de arta din colectiile Muzeului: tablouri, antichitati, carti vechi... totul! a socotit Ilie de la Primarie ca, din sumele astfel obtinute, plateste din datoriile orasului si da gata podul Macio.

2. patrimoniul Bibliotecilor, impreuna cu cartile si operele de arta "care nu se vand" de la Muzeu, vor asigura necesarul de resurse energetice ale Oradiei, pentru sezonul rece 2014-2015. in nesfarsita lor intelepciune, edilii au socotit ca punerea pe foc a acestora va salva CET-ul de la faliment. nu putem decat sa fim fericiti. aceasta inteleapta masura a coducerii Oradiei va duce la reducerea drastica a facturilor la intretinere. pe foc cu ele!

3. Cetatea Oradiei va fi vanduta, caramida cu caramida, iar banii, facuti "surse la bugetul local", vor fi investiti in realizarea de noi locuri de parcare. pe locul actualei Cetati se va construi un nou parc industrial.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu