vineri, 3 octombrie 2014

"Misu" s-a intors!

fostul lider al PSD Bihor, presedinte al Consiliului Judetean, deputat, Mihai Bar a reaparut "pe sticla", cum se spune.

captivanta initiativa jurnalistica, nimic de zis. datoram acest moment nostalgic TTV si realizatorului Hizo Zoltan. nu stiu cati au vazut emisiunea, insa stiu sigur ca eu m-am simtit ca trantit inapoi in timp, cu cel putin zece ani.

Mihai Bar n-a imbatranit deloc, nici nu s-a schimbat o iota. un politician perfect incremenit in proiect. un proiect revolut. un pesedist fara partid, dar exemplar devotat si inflexibil.

nu stiu ce m-a determinat sa-l compar cu marele sau rival politic, Florian Serac. daca e adevarat ca faptele noastre vorbesc despre noi insine mai bine decat orice sau oricine, atunci ma vad nevoit sa compar pensionarul cu managerul care a ridicat Baile Felix de la nivelul unei statiuni de CAP-isti la statutul de destinatie turistica ce rivalizeaza cu statiunile concurente de dincolo de granita. Serac a dovedit ca poate sa faca si altceva decat politica, Bar s-a pensionat. asta e! bla-bla-ul si popularitatea nu tin de foame. si, pana la capat, de pe urma demagogiei nu ramane nimic.

ramas prizonier al timpului sau, Mihai Bar il plange pe Adrian Nastase. "ce mai presedinte ar fi fost!". ce conteaza ca e corupt dovedit? nici faptul ca Ponta a plagiat grosolan nu e un pacat de neiertat pentru Mihai Bar. "va fi un foarte bun presedinte"... ca "e un tip foarte corect, un om cu principii". sa bolunzesti nu alta.

incorigibilul Mihai Bar ofteaza dupa vremurile de altadata, cand a fost ales presedinte al UJCM Bihor, desi a infierat vehement actiunile destabilizatoare ale huliganilor timisoreni, pentru ca era "relativ tanar si nu apucase sa faca foarte multe rele".

una peste alta, am regasit in Mihai Bar acelasi politician care pare ca stie multe, spune putine, face si el ce poate, dupa principiul locului "sa fie bine pentru toata lumea", insa e capabil sa linga copios.

vestea buna e ca "Misu" nici nu se mai gandeste sa revina in politica. astfel de revederi, scurte, sunt tonice, amuzante chiar, insa... ce-i prea mult strica.

emisiuni unde se traficheaza principii lipsite de o minima morala ori demnitate te pot lesne strica de cap.

dom' presedinte, va dorim pensie placuta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu